EXTRÁK, KEDVEZMÉNYEK

Mielőtt döntenél...

 
 
 
 
 
 
 
 
Betekintést nyerhetsz egy gyakorlati óra menetébe

Fontosnak tartom, hogy az a segítő szakember, akitől megtanulod a közlekedésben való részvétel alapjait, megfelelő legyen számodra, és a foglalkozásokon pozitív érzésekkel vegyél részt. Ezért előzetes időpont-egyeztetés alapján lehetőséget biztosítok arra, hogy betekintést nyerj egy gyakorlati óra menetébe, így még minden kötelezettség nélkül a beiratkozás előtt eldöntheted, hogy tetszik-e, amit tapasztalsz.

Ingyenes elméleti foglalkozáson vehetsz részt

A sikeres elméleti vizsgát követően, de még a gyakorlati képzés megkezdése előtt minden tanuló a gyakorlati képzésről szóló tájékoztatón vehet részt, amelyen részletesen ismertetem azokat a fontos gondolatokat, iránymutatásokat, amelyekre a gyakorlati képzés épül. Az elméleti tanfolyam során felmerült kérdések megbeszélésére, megválaszolására is lehetőség van ekkor.

Hosszú távú vezetésre kapsz lehetőséget

Kérésre akár más megyék városaihoz is eljuthatsz. (pl.: Szekszárd, Baja, Kaposvár, Tamási) Ekkor megtapasztalhatod a hosszabb akár 1-1,5 órás országúti vezetéskor előforduló kihívásokat. Ennek óradíja egyedi.

Oktató videókat használhatsz

Ezek a kisfilmek a parkolásokat, megfordulásokat mutatják be lépésről lépésre, magyarázó szöveggel.

Hogyan lehet sikeres a forgalmi vizsgád?

Részletes összefoglaló-tájékoztató, listát kapsz (nem a forgalmi vizsga minősítő lapot) a gyakorlati képzés vége felé, mire kell figyelned, hogy sikeres legyen a forgalmi vizsgád. Ebben azok a teendők vannak leírva, amiket a gyakorlati órákon amúgy is sokszor megbeszélünk és folyamatosan gyakorlunk. Mégis gyakran tapasztalom, hogy csodálkozva kérdez vissza a tanuló egy-egy nem helyesen végrehajtott manőver, feladat után „E miatt is sikertelen lehet a vizsgám?” Ezért gyűjtöm össze és adom át ezt az anyagot számodra, hogy ne legyenek kérőjelek az elvárt tudásszintet illetően.

Gokart futam

A sikeres forgalmi vizsgát követően gokart futamra szóló utalványt kapsz, melyet Pécsen a Kart Arénában használhatsz fel.

Ha ajándékozni szeretnél

Kedvezmény utalványt kap minden, a képzést sikeresen befejező tanuló 3000 Ft értékben, melyet továbbadhat egy általa kiválasztott leendő tanulónak, aki ezt felhasználhatja a képzés során.

 

Páros kedvezmény, mely 3000 Ft kedvezményre jogosít a képzés elméleti díjából együttes beiratkozás esetén.

 

Ajándékutalvány tetszőleges értékben váltható, mely a képzés során felhasználható.

SMART AUTÓSISKOLA

Iroda és oktatóterem

7621 Pécs, Mátyás király u.1.

(bejárat a Jókai utca felől)

 

Ügyfélfogadás:

hétfő és csütörtök: 13.30-15.30

kedd és péntek: 11.30-13.30

Telefon: +36 30 997 0940

Email: smartautosiskola@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám:B/2020/009030

© 2023 by Auto Express. Proudly created with Wix.com