top of page

EXTRÁK, KEDVEZMÉNYEK

Mielőtt döntenél...

Betekintés gyakorlati órába
Ingyen elméleti foglalkozás
Hosszútávú vezetés
Oktató videó
Sikeres forgalmi vizsga
Gokart futam
Vezetéstechnikai tréning
Ajándék
Smart Autosiskola pécs
Betekintést nyerhetsz egy gyakorlati óra menetébe

Fontosnak tartom, hogy az a segítő szakember, akitől megtanulod a közlekedésben való részvétel alapjait, megfelelő legyen számodra, és a foglalkozásokon pozitív érzésekkel vegyél részt. Ezért előzetes időpont-egyeztetés alapján lehetőséget biztosítok arra, hogy betekintést nyerj egy gyakorlati óra menetébe, így még minden kötelezettség nélkül a beiratkozás előtt eldöntheted, hogy tetszik-e, amit tapasztalsz.

Smart Autósiskola Pécs
Smart Autósiskola Pécs
Hosszú távú vezetésre kapsz lehetőséget

Kérésre akár más megyék városaihoz is eljuthatsz. (pl.: Szekszárd, Baja, Kaposvár, Tamási) Ekkor megtapasztalhatod a hosszabb akár 1-1,5 órás országúti vezetéskor előforduló kihívásokat. Ennek óradíja egyedi.

Oktató videókat használhatsz

Ezek a kisfilmek a parkolásokat, megfordulásokat mutatják be lépésről lépésre, magyarázó szöveggel.

Smart Autósiskola Pécs
Smart Autósiskola Pécs
Hogyan lehet sikeres a forgalmi vizsgád?

Részletes összefoglaló-tájékoztató, listát kapsz (nem a forgalmi vizsga minősítő lapot) a gyakorlati képzés vége felé, mire kell figyelned, hogy sikeres legyen a forgalmi vizsgád. Ebben azok a teendők vannak leírva, amiket a gyakorlati órákon amúgy is sokszor megbeszélünk és folyamatosan gyakorlunk. Mégis gyakran tapasztalom, hogy csodálkozva kérdez vissza a tanuló egy-egy nem helyesen végrehajtott manőver, feladat után „E miatt is sikertelen lehet a vizsgám?” Ezért gyűjtöm össze és adom át ezt az anyagot számodra, hogy ne legyenek kérőjelek az elvárt tudásszintet illetően.

Gokart futam

A sikeres forgalmi vizsgát követően gokart futamra szóló utalványt kapsz, melyet Pécsen a Kart Arénában használhatsz fel.

Smart Autósiskola Pécs
Smart Autósiskola Pécs
Ha ajándékozni szeretnél

Kedvezmény utalványt kap minden, a képzést sikeresen befejező tanuló 3000 Ft értékben, melyet továbbadhat egy általa kiválasztott leendő tanulónak, aki ezt felhasználhatja a képzés során.

Ajándékutalvány tetszőleges értékben váltható, mely a képzés során felhasználható.

bottom of page