Üdvözöllek
Kedves Érdeklődő!

Udvardy Balázs vagyok a Smart Autósiskola iskolavezetője, elméleti és gyakorlati oktatója.

Közlekedni, autót vezetni jó dolog, szabadságot, kötetlen időbeosztást tesz lehetővé a mindennapokban, sok ember számára örömforrás is egyben, és gyakran a munkavállaláshoz is elengedhetetlen a jogosítvány.

Utasként, külső szemlélőként az az érzésünk lehet, hogy a közlekedésben minden milyen egyszerű, és az autó, melyben ülünk, gördülékenyen vesz részt a forgalomban.

Tulajdonképpen így is van. Aki ismeri a közlekedés szabályrendszerét és ezt a gyakorlatban is tudja helyesen alkalmazni úgy, hogy a többi közlekedő partnert is folyamatosan figyelemmel kíséri, annak valóban nem okoz nehézséget eligazodni ebben a rendszerben.

Mindezt azonban egyszer meg kell tanulni.

Ebben a tanulási folyamatban tudok segítő közreműködőként részt venni - támaszkodva sokéves szakmai tapasztalatomra és pedagógus végzettségemre-, amennyiben megtisztelsz bizalmaddal.

Célom, hogy a képzés oldott, jó légkörben történjen; kölcsönös tisztelet és korrekt, minőségi szolgáltatás jellemezze.

Érezd úgy, hogy hasznosan és hatékonyan töltötted el az időt, a forgalmi helyzetek biztonságos megoldásában magabiztosságot szereztél, melynek eredményeként a sikeres vizsgákat követően önálló és felelősségteljes közlekedőként is megállod a helyed!

SMART AUTÓSISKOLA

Iroda és oktatóterem

7621 Pécs, Mátyás király u.1.

(bejárat a Jókai utca felől)

 

Ügyfélfogadás:

hétfő és csütörtök: 13.30-15.30

kedd és péntek: 11.30-13.30

Telefon: +36 30 997 0940

Email: smartautosiskola@gmail.com

Felnőttképzési nyilvántartási szám:B/2020/009030

© 2023 by Auto Express. Proudly created with Wix.com