top of page
Üdvözöllek
Kedves Érdeklődő!

Udvardy Balázs vagyok a Smart Autósiskola iskolavezetője, elméleti és gyakorlati oktatója.

Közlekedni, autót vezetni jó dolog, szabadságot, kötetlen időbeosztást tesz lehetővé a mindennapokban, sok ember számára örömforrás is egyben, és gyakran a munkavállaláshoz is elengedhetetlen a jogosítvány.

Utasként, külső szemlélőként az az érzésünk lehet, hogy a közlekedésben minden milyen egyszerű, és az autó, melyben ülünk, gördülékenyen vesz részt a forgalomban.

Tulajdonképpen így is van. Aki ismeri a közlekedés szabályrendszerét és ezt a gyakorlatban is tudja helyesen alkalmazni úgy, hogy a többi közlekedő partnert is folyamatosan figyelemmel kíséri, annak valóban nem okoz nehézséget eligazodni ebben a rendszerben.

Mindezt azonban egyszer meg kell tanulni.

Ebben a tanulási folyamatban tudok segítő közreműködőként részt venni - támaszkodva sokéves szakmai tapasztalatomra és pedagógus végzettségemre-, amennyiben megtisztelsz bizalmaddal.

Célom, hogy a képzés oldott, jó légkörben történjen; kölcsönös tisztelet és korrekt, minőségi szolgáltatás jellemezze.

Érezd úgy, hogy hasznosan és hatékonyan töltötted el az időt, a forgalmi helyzetek biztonságos megoldásában magabiztosságot szereztél, melynek eredményeként a sikeres vizsgákat követően önálló és felelősségteljes közlekedőként is megállod a helyed!

Udvardy Balázs - Smart autósiskola
bottom of page